K dispozícii: Na sklade

Ozdoby na vianočný Stromček 2023 Matica Prívesok Vianočný Strom Decor DIY Strana navrhne Roztomilý Matica Ornament Zábavné Prívesky Vianoce

(0 Hodnotenie Zákazníkov)

€4.05 - €8.12

Sku: w279069

Kategória: Interiérové Doplnky

Značky:

Špecifikácie

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Hlavný Materiál: Drevo

Palube vašej haly s týmito oko-lov, bezpečné a bez zápachu 2023 Vianočné ozdoby!Jednoducho visí na vašej strom s jasnej tlače, ktoré vyniká.Ideálny pre gifting s priateľmi, rodinou alebo kolegami.Pridať slávnostné fandiť na váš sezóne s tieto krásne ozdoby!

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: (cca.)7*3 cm/2.76*1.18 palcov

Váha: cca 10g

Balenie Zoznam:

1* Vianočný Strom Ornament

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jedinečný Dizajn: Tieto vtipné Vianočné ozdoby 2023 majú jedinečný matica prívesok, tvar, ktorý je tvorivý a krásne.S ich príťažlivý dizajn a dotyk roztomilosť, sú si istí, priniesť teplo a farbu do vášho domova počas sviatočné.

2.Bezpečné a bez Zápachu: Konštruované s materiálmi kvalitné, naše Vtipné Vianočné Ozdoby 2023 sú silné, bezpečné a bez zápachu.Vyrobené z kvalitného akrylu, nebudú ľahko zlomiť alebo deformovať.Oni tiež prísť s bezpečné palice pre jednoduchú montáž.

3.Ozdobte Kdekoľvek sa Vám Páči: Pozdvihnúť vašu dovolenku dekor s Vtipné Vianočné Ozdoby 2023. Tieto univerzálne ozdoby môžu byť zavesené kdekoľvek vo vašej domácnosti, na pracovisku alebo v obchode pridanie veselý nádych vašej vnútorné alebo vonkajšie dekor.Ideálny pre zdobenie váš obývacia izba, štúdiu, izbe, alebo spálni.

4.Vynikajúce Spracovanie: Naše vtipné Vianočné ozdoby 2023 majú jemné detaily a dobre remeselne vzorov, ktoré sú vytlačené s high-kvalitné atrament, že nebude slabnúť v priebehu času.Hladký vzhľad a bez otrepov, aby im bezpečné a ľahko pozastaviť na svoj strom.

5.Najlepšie Darčeky pre Priateľov: Pridať záujem váš priestor s týmito vtipné Vianočné ozdoby 2023. Sú nádherné darčeky na narodeniny, Vianoce, veľká noc, a ďalšie.Vaši priatelia, rodina alebo kolegovia vás budú milovať tieto dobré darčeky, ktoré im smiať a usmievať.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená

Dať vaše hodnotenie

Doprava zadarmo
Všetky objednávky akejkoľvek krajiny
Rýchle platby
100% Bezpečné platby
Darčekový certifikát
Získajte zľavu jednoduché
24/7 Podpora
Rýchla Podpora