K dispozícii: Na sklade

20222 slnečník Plachty Nepremokavé Trojuholník slnečník UV Block opaľovací Krém Markíza Garden Beach, Terasa, Prístrešok 3x3x3m

(0 Hodnotenie Zákazníkov)

€32.76

Sku: w239598

Kategória: Dom A Záhrada

Značky: slnečník plachty

Špecifikácie

  • CN: Guangdong
  • Plachty Materiál: Oxford
  • Druh: Markízy
  • Prevádzková Metóda: Manuál
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

VYSOKO KVALITNÉ MATERIÁLY: slnko, tieň plachta je vyrobená z nepremokavého polyesteru fabric, s opaľovací krém povlak, ktorý blokuje 95% UV žiarenia a má dobrú ochranu pred slnkom účinok.

ĽAHKO SA prenáša: Ľahký trojuholník slnečník , možno zložiť a dať do zodpovedajúce látkové taška, môžete jednoduchšie a obchod , žiadny odpad z miesta.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: D krúžky sú umiestnené na okrajoch tri rohy, Stačí dať každom rohu visel na háku bude úspešne nainštalovať slnečník plávať.TConnecting lán pomocou uzla posilnenie , aby sa viac lepšie vetru efekt a viac bezpečnejšie

MULTIFUNKČNÉ FUNKCIA: solárna plachta má funkciu, ktorá nie je ľahko poškodiť a vlhkosti-dôkaz.To môže byť tiež použitý pre anti-expozície a hydroizolácie záhradného nábytku.Oka štruktúra je tkané, viac priedušné a UV ochranu funkcia je až do 95%.

VEĽKÝ POMOCNÍK: Tieni plachta je skvelý život pomocníkom pre rodiny, je vhodné použiť v záhrade , bazén, púšte, prežitie, vonkajšie dobrodružstvo, vetru, piknik, terasa, balkón, camping, garáže a hry detí.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená

Dať vaše hodnotenie

Doprava zadarmo
Všetky objednávky akejkoľvek krajiny
Rýchle platby
100% Bezpečné platby
Darčekový certifikát
Získajte zľavu jednoduché
24/7 Podpora
Rýchla Podpora